Căutarea unei vieți sănătoase de către atât de mulți oameni a determinat milioane de mărci să găsească alternativa „sănătoasă” la toate opțiunile lor.
Un studiu realizat recent indică faptul că 8 din 10 consumatori cheltuiesc mai mult pe alimente sănătoase decât înainte de pandemie și consumul de alimente sănătoase a crescut cu 15% în 2020.
Ciocolata este unul dintre alimentele considerate sănătoase. Însă aceasta nu trebuie să conțină foarte mult zahăr.
Cât de sănătoasă este ciocolata neagră? Nutriționist: ”90% cacao, pe ambalaj, nu înseamnă nimic”
În timp ce alimentele sănătoase au rămas așa cum erau, cei care aveau reputația de a nu fi sănătoase – iar ingredientele lor au confirmat acest lucru – au căutat modalități de a se apropia de ele.
Din această mentalitate s-au născut băuturile ușoare, alimentele fără zahăr, alimentele „bio” și cele care pot convinge…