Smithfield România sărbătorește 20 de ani de activitate în domeniul creșterii de porci și producției de carne de porc în țara noastră. Sub deviza „Hrană bună. În mod responsabil.”, compania marchează două decenii de excelență în revigorarea producției de carne de porc din România.
Cu o evoluție semnificativă începând cu preluarea primei unități de producție în 2004, Smithfield România a devenit un pilon important al economiei locale și un exemplu de dezvoltare sustenabilă în industria cărnii de porc. Cu operațiuni extinse în vestul țării, compania dispune de tehnologie de ultimă generație și o capacitate anuală de procesare de aproximativ 1 milion de capete.
Investind peste 600 de milioane de dolari în operațiuni, Smithfield România a dezvoltat un proces integrat care garantează bunăstarea animalelor și standarde ridicate de operare. Compania se concentrează pe sustenabilitate și investește în echipele sale, în modernizare și extindere, respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară.
Cu o strategie de dezvoltare centrată pe sustenabilitate, Smithfield România se angajează să fie un lider responsabil în industria alimentară, contribuind indirect la crearea unui lanț valoric stabil și având un impact socio-economic important în industrie și în comunitățile locale. Pe viitor, compania își propune să continue investițiile în dezvoltare sustenabilă și să devină un partener de încredere pentru toți stakeholderii săi.
Foto credit www.opiniatimisoarei.ro
Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com